torsdag 22 september 2011

Avslutningsbankett för treorna?

Till våren så tar årskurs tre examen, och tankarna kring att anordna en examensbankett föddes redan i våras. Hur den här banketten, cermonin eller tillställningen ska utformas är långt ifrån klart, och till det så behöver vi din hjälp!

Vår idé är att starta en tradition, där KomMedia är med och anordnar något trevligt för de som avgår varje år. Som ett sätt att önska dem lycka till i arbetslivet helt enkelt! Kanske är det tvåorna som ska tacka och ge tillbaka efter nollningen de anordnade för oss när vi var nya förra året?

Som sagt är allt i början av planeringsstadiet, men det som något ska bli ska börjas i tid. Alla som har någon tanke eller idé om hur något sånt här skulle kunna utformas är hjärtligt välkomna att höra av sig. Kanske går du i trean och har någon idé kring hur ni skulle vilja ha det? Eller finns det någon etta eller tvåa som redan nu känner att ni vill vara med och planera och utforma den här tillställningen? Maila oss direkt!

Allt är av intresse! Intresseanmälningar till att vara med och planera hela kalaset vill vi ha in innan 2:e oktober. Maila till: webb@kommedialnu.se.

Cassandra Jangbrand
Webbansvarig

1 kommentar:

Clara sa...

Va kul! :) Känner att det kan vara bra att ge lite respons här så ni verkligen vet att vi uppskattar det! :)
Viktiga saker som jag tänker på är nr 1 att det hamnar på "rätt" datum. Det är nog den viktigaste grejen, man vill ju inte råka ut för att halva klassen har åkt hem eller så. Så det är en viktig grej att tänka på, dessvärre får man ju inte veta det förrän sent.

Sen skulle jag tänkte lite att sivans kanske vore fint som ett avslut därifrån liksom, samtidigt kanske det känns väldigt tråkigt och det kanske blir mer högtidligt om man är i en annan lokal!

vet inte alls hur ni tänkt på dessa bitar, men där kom jag med mina tankar åtminstone!

All lycka! (behöver ni mer tilltycke kan ni säkerligen räkna med mig!)