måndag 12 september 2011

På gång i KomMedia

Nollningen är nu över och det är dags att börja blicka framåt mot något som jag tror kommer bli en alldeles fantastisk KomMedia-höst. Det som händer nu närmast är följande:
  • Ikväll, 12 oktober klockan 18.00, har KomMedia ett extrainsatt årsmöte för att bland annat rösta in en ny sekreterare, en ny ordförande i sociala utskottet, en ny vice ordförande i sociala utskottet samt en ny suppleant. Kom gärna förbi sal K1254 för att vara med och rösta.

  • Imorgon, 13 oktober, är det något som kallas Karriärsdagen i Videum Science Park. Tanken med dagen är man som student ges möjlighet att prata och knyta kontakt med företag. Du hittar inbjudan till dagen här.

  • Den 29 oktober är det dags för den traditionella Halloween-sittningen. För att den ska bli av krävs det dock att ett gäng medlemmar vill vara med och planera och anordna sittningen. Låter det som något du skulle tycka vara kul? Skicka ett mail till vårt Sociala utskott på sociala@kommedialnu.se så kommer de inom kort bjuda in till ett möte.
I övrigt kan jag avslöja att sociala utskottet planerar för någon trevlig liten aktivitet innan sittningen i oktober, så håll ögonen öppna på Facebook, hemsidan & här på bloggen. Skicka också gärna förslag på aktiviteter eller evenemang du skulle vilja att KomMedia anordnar till sociala@kommedialnu.se

Det var allt för denna gång. I slutet av månaden kommer som vanligt KomMedias nyhetsbrev trilla ner i era inkorgar och där kommer ni få massor av matnyttig information om vad som är på gång i föreningen och på campus. Jag är dock ganska säker på att vi hörs snarare än så!

Maria Roth
Informationsansvarig

Inga kommentarer: