tisdag 4 oktober 2011

Vårt Campus!


Vänner!
Som säkert många av er redan vet så skedde det ett antal obehagliga incidenter på Campus i våras och därför bildades gruppen "Vårt Campus". Syftet med "Vårt Campus" är att vi studenter gemensamt ska hjälpas åt att nattvandra för att förhindra att liknande hemskheter ska ske igen. Nu när höstterminen har börjat tycker vi alla att det är hög tid att kicka igång vandringarna igen. 


Alla studentföreningar och nationer har fått varsin vecka där medlemmarna ska hjälpas åt att vandra. KomMedia ska nattvandra vecka 46.
Men vi vill börja redan denna veckan och på grund av att det är väldigt kort varsel ska alla föreningar hjälpas åt denna veckan. 
KomMedia har sagt att vi ska hjälpa till nu på lördag, den 8 oktober.


Det som gäller är att helt enkelt gå runt på campus och visa sig. Mest nödvändigt är det under öppning och stängning av Sivans, alltså runt 22-tiden och vid stängning, 01-02.30
Ju fler som är frivilliga desto bättre, men är det bara 3-4 stycken så är det jättebra det med! Några få är bättre än inga alls. Det finns ett antal tröjor att låna där det står "Vårt Campus" på, dessa finns på Sivans. 
Om ni är sugna kan ni anmäla er på vår facebooksida så vi kan meddela hur många KomMedia bidrar med. 


Tack! Ni gör en väldigt bra insats! (Kan ni inte denna gången så kan ni satsa på vecka 46 istället!)


Ta hand om er! 

Inga kommentarer: