tisdag 9 augusti 2011

FAQ - Informatörsnollningen

Vi får många frågor via mail från er just nu och vi svarar så gott vi kan och så fort vi kan. Som tur är kommer alla ni som blivit antagna till Informatörsprogrammet få en fadder som kommer kontakta er inom en alldeles snar framtid då ni får chansen att ställa ännu fler frågor (för det vet jag att ni har). 

Ska dock ta upp några av de vanligaste frågorna här på bloggen:

När betalar man för nollningen?
Det betalar du kontant under första dagen.

Vilken tid börjar nollningen?
Direkt efter uppropet och introduktionen i skolan, vi räknar med runt 15.00.

Vad menas med oömma kläder?
Att det inte är hela världen om du blir lite skitig eftersom vi kommer att leka en del och man vet aldrig med Växjö och väder... ;). Bekväma skor är absolut att rekommendera!

Vilka dagar är det nollning?
Räkna med alla dagar mellan 25 augusti till 3 september förutom 30/8 och 1/9. Man bestämmer dock själv hur mycket man vill vara med - men roligast om man är med hela tiden, såklart!

Kan jag få se schemat?
Nix, tyvärr! En del av nollningen är att hålla så mycket som möjligt så hemligt som möjligt så lång tid som möjligt - haha. Sedan är det självklart att vi svarar på frågor om detaljer i schemat om det är någon som av någon anledning måste veta. Det kan ju handla om allergier, pendlande, sjukdom, barn och så vidare.

Jag är nykterist. Kan jag ändå delta på lekarna?
SJÄLVKLART! På vår nollning tvingar vi ingen till att dricka. Självklart gör man det om man vill, men man kan ha minst lika roligt utan! Det kommer finnas alkoholfria alternativ.

Funkar det att pendla till nollningen?
Det funkar, men ibland kan det bli sena kvällar/nätter o relativt tidiga mornar och då är det oftast skönast att befinna sig på campus. Har du ingen lägenhet så löser det sig ändå, vi har massa folk som lånar ut soffor o golv.

Maria Roth
Informations- och nollningsansvarig

Inga kommentarer: